Credit rapid cu buletinul

Alege după

Verificat

Suma până la

5000 RON.

Termen până la

zi

Examinare

5 min

Primul credit cu 0% dobanda!

Verificat

Suma până la

3000 RON.

Termen până la

30 zi

Examinare

5 min

Primul credit cu 0% dobanda!

Dacă  sunteți în căutatarea de bani sau aveți nevoie de un împrumut până la salariu sau un anumit eveniment special puteți obține credit fără documente. Nu este nevoie să vă faceți griji dacă că nu aveți un pachet complet de documente.

În orice bancă puteți obține credit cu buletinul rapid și simplu. Cu toate acestea, multe companii de brokeraj oferă împrumuturi care pot fi emise online. Acest lucru este instant pentru a primi banii. Doar trebuie să introduceți datele  în rubricile speciale și să ne trimiteți o cerere pentru obținerea de numerar.

Pentru înregistrarea creditului direct la biroul companiei, puteți oferi o fotocopie a pașaportului. Prin urmare primiți un credit, nu având original a actului de identitate.

Dacă ați lăsat o cerere online veți primi prin operațiunile pe contul dvs. bancar sau pe cardul bancar. Pentru informații - creditele fără pașaport sunt emise în moneda națională – lei.

Deci, puteți să solicitați un împrumut cu pașaportul dar fără al avea. Dacă știți cu exactitate detaliile pașaportului și le puteți specifica, atunci nu va fi dificil pentru dumneavoastră să obțineți rapid un împrumut. De asemenea dacă aveți o fotocopie a actului de identitate pentru a obține un credit.