Credit până la salariu

Alege după

Verificat

Suma până la

5000 RON.

Termen până la

zi

Examinare

5 min

Primul credit cu 0% dobanda!

Verificat

Suma până la

3000 RON.

Termen până la

30 zi

Examinare

5 min

Primul credit cu 0% dobanda!

Acum nu aveți nevoie să împrumutați bani până la salariu de la prieteni sau rude, pentru a aștepta leafa sau avansul. La noi veți găsi cele mai bune companii de credit până la salariu din România, ce va ajuta să emiteți o sumă mică de bani și să le întoarceți când primiți salariul.

Cine poate primi un credit până la salariu?

Nu este atât de important dacă lucrați oficial cu cartea de muncă sau freelancer. Aveți un salariu alb sau un salariu negru în plic. Credit până la salariu se eliberează majoritatea persoanelor din țară. Important este ca nu ați avut probleme cu istoricul de credit în alte companii.

Cine de obicei poate împrumuta bani până la salariu?

În acest moment pe piața României în 90% din cazuri, credite până la salariu oferă companii de microcredite sau împrumuturi. În celelalte 10% din cazuri fie unele bănci sau creditori privați. Companii de împrumuturi într-adevăr sunt o mulțime și dacă v-au refuzat de credit până la salariu nu ezitați să încercați în celelalte. Într-adevăr dacă aveți nevoie de bani, după ce ai ați trecut o duzină de companii, va fi capabil să obțineți un împrumut.

Unde și cum pot obține un credit până la salariu?

Majoritatea companiilor au site-ul propriu unde puteți solicita de un credit online. Deja după depunerea cererii, angajatul companiei vă va contacta pentru a specifica detaliile suplimentare. Dacă cererea dumneavoastră este aprobată, veți obține banii în cel mai scurt timp. Majoritatea companiilor au posibilitatea de a transfera banii pe un card bancar. Unele companii pot elibera bani doar prin prezenta dvs. personală la birou. Toate companiile care acordă credite până la salariu le puteți găsi pe site-ul nostru sau pe această pagină!

Cum puteți obține rapid un credit până la salariu și cât de mult timp durează de obicei?

Cererea unui credit până la salariu se analizează de obicei  în timp de 5-30 de minute. În cazul în care decizia este pozitivă, este posibil de a obține banii  în aceeași zi sau următoare dacă ați pus cerere la sfârșitul zilei.

Ce sumă puteți obține până la salariu?

Majoritatea companiilor pot elibera ușor de la 500 de lei până la 10.000 de lei. Unele sunt dispuse să împrumute până la 1000 de lei. Însă sunt companii care pot împrumuta până la 10.000 de lei, această sumă este disponibilă în cazul dacă nu prima dată vă adresați și la timp returnați împrumutul.

Pe ce termen se dau bani?

Cel mai adesea sunt împrumuturi cu termen până la 30 de zile, unele companii minim de 15 zile. Dar sunt companii ce oferă credit până la salariu care pot plăti dobânzile la timp și prelungi perioada de rambursare a împrumutului.

Sub procent se oferă credit până la salariu?

De obicei este de la 1,5% până la de 2% sau 2,5% pe zi. Da, procentul nu este mic, dar cine vă poate ajuta urgent cu bani?

De ce aveți nevoie pentru a obține un credit până la salariu?

În mare parte a companiilor de împrumut va fi de ajuns buletinul de identitate. Unele companii au nevoie de un certificat de salariu sau garanție ce presupune să dea o sumă mare.

Cui și de ce pot să refuze de un împrumut?

Pot refuza dacă ați avut întârziere sau alte probleme de credit în alte organizații. Dacă aveți mai puțin de 21 de ani (în acest caz, încercați credite de la 18 ani). De obicei companiile nu numesc motivul refuzului, în acest caz încercați selecția -  împrumuturi fără refuzuri.

Și în cele din urmă vă reamintim chiar dacă ați primit refuz în toate companiile în nici un caz nu mergeți pe o înșelătorie și nu rezolva nici un fel de propuneri în cazul în care necesită plată pentru asistență de obținere sub orice pretext!