Card de credit online

Alege după

Verificat

Suma până la

5000 RON.

Termen până la

zi

Examinare

5 min

Primul credit cu 0% dobanda!

Verificat

Suma până la

3000 RON.

Termen până la

30 zi

Examinare

5 min

Primul credit cu 0% dobanda!

Card de credit sunt un produs bancar convenabil și modern ce vă permite să rezolvați o serie de probleme financiare. Card bancar combină  instrumentele de plată și credit, un sistem de numerar finanțat ce vă permite să transferați rapid banii și să efectuați plăți pe teritoriul României și al altor țări. Rețelele de bancomate ramificate fac utilizarea acestui instrument financiar mai convenabil și mai sigur.

Cardul bancar se deschide în numele unui cetățean român, de pe cont pot fi transferate mijloace bănești în diferite valute. În funcție de cardul debit se diferă cu acordarea creditului de către client. Astfel de credit se numește credit de consum sau împrumut bancar care poate fi luat în condiții speciale simplificate.

Unde mai bine să emită un card bancar de credit online?

Am selectat pentru dvs. propunerile băncilor românești, care vă permit să obțineți un card de credit cu condiții avantajoase. Pentru clienții acționează sistemul de acordare de împrumut pe un termen de până la 50 de zile. Ca rezultat utilizarea creditului bancar poate fi folosit fără dobândă. Retragerea banilor într-o anumită bancă este adesea efectuată fără comision.

Pentru dvs. sunt disponibile o varietate de limite cu interes scăzut, termenii și modalitățile de achitare convenabile. Cardul bancar este procesat la momentul de față când puneți cererea,  cele mai multe bănci îl eliberează într-o zi. Eliberarea cardului bancar se face gratuit. Sunt carduri de credit în moneda națională lei, dolari, euro. Serviciu convenabil de a obține un card de credit este online cererea de decorare care poate fi lăsată pe site-ul băncii.