Credit doar cu buletinul fără adeverință de venit

Alege după

Verificat

Suma până la

5000 RON.

Termen până la

zi

Examinare

5 min

Primul credit cu 0% dobanda!

Verificat

Suma până la

3000 RON.

Termen până la

30 zi

Examinare

5 min

Primul credit cu 0% dobanda!

Pentru a obține un împrumut financiar rapid până la salariu sau necesități personale într-o companie de creditare este foarte simplu. Principala condiție –  vârsta a debitorului care trebuie să corespundă cerințelor, deși în cele mai multe companii de credit chiar și pensionarii pot lua un credit doar cu buletinul fără adeverință de venit.

În cazurile în care se solicită adeverința de venit, cel mai adesea organizația de creditare cere să indicați datele salariale pentru ultimele 6 luni.  Legislația nu prevede valabilitatea unui astfel de adeverință, însă banca sau o organizația de creditare își poate stabili intervalul de timp.

Pentru a solicita de un credit doar cu buletinul fără adeverință de venit la numerar, trebuie să contactați departamentul organizație de creditare sau să completați formularul online. Furnizând minimum de informații despre dvs., în câteva minute veți afla decizia organizației de a vă oferi un credit doar cu buletinul fără adeverință de venit. Cu o decizie pozitivă puteți alege două opțiuni de a obține banii – prin numerarul de către casier într-un birou de sucursală sau transferați pe cardul bancar actual.